Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 7 december 2013

Biet it

Jaren geleden was Michael Jackson al op de hoogte van het product want hij zong er zelfs over. Had ie maar bij dit product gehouden was ie er misschien nog.
Enfin de bieten kwamen van de week terug op het menu en zie daar een enorm pr! Liefst dik 9 minuten eraf gelopen op de halve marathon in Nijeveen: van 2.00.48 (Berenloop Terschelling vorig jaar) naar vandaag 1.51.30. Voor wie het nu nog niet geloofd kan ook nog kontakt opnemen met Ronald Koeman, tegenwoordig ook specialist. Ik hoop trouwens wel dat die morgen de bietenbrug opgaat.

Nijeveen heeft als voordeel naast een zeer rustig en vlak parcours dat je na 11,4km langs de finish komt en eventueel die afstand kunt lopen ipv de halve marathon als het onverhoopt niet loopt. Windkracht 3 en motregen was er voorspeld en de buien onderweg naar NIjeveen deden weinig goeds vermoeden. Maar ter plekke was het droog en dat zou het blijven. Pas na de finish toen ik naar de auto liep een bui.

De eerste 10km ging eigenlijk te snel in 51.nog wat (ook nog de snelste 10km van dit jaar) maar goed ik had het idee ik zie het wel en onder de 2 uur zou zelfs met instorten haalbaar zijn want genoeg marge opgebouwd inmiddels. De laatste 3km waren wel een stuk moeizamer maar dat was te verwachten was met als langste afstand dit jaar van 16,1km. Maar instorten was ook niet aan de orde zodat we nog redelijk binnen kwamen. Zeer tevreden met de eindtijd.

http://connect.garmin.com/activity/413074716

Deze keer geen shirt of medaille gelukkig maar een hesje als herinnering:
 
Ik kreeg nog een bericht van een trouwe fan op Twitter bekend als @RobertP: daarvoor dank; ik kon helaas het bericht niet beantwoorden want mis hier en daar wat passwords. Maar bij deze bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten