Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 21 december 2013

The road to Snits

Beste Henk Postma,

Je inschrijving voor de Hele marathon Hardlopen Mannen is gelukt.
De startbescheiden worden begin juni naar je opgegeven adres verstuurd. Heb je zo'n u
niek Mar-atonloopshirt besteld, dan kan je deze medio april in de bus verwachten.
Voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen over de Mar-athon rond Sneek en meer kun je kijken op http://www.mar-athon.com/. De mar-athon volgen op Facebook (http://www.facebook.com/marathonrondsneekenmeer) of Twitter (http://www.twitter.com/marathonsneek) kan natuurlijk ook.

Wij wensen je veel succes met de voorbereiding en zien je aan de start op zaterdag 21 juni 2014 in Sneek.

Organisatie Mar-athon rond Sneek en meer
Stichting Sport als Stimulans
Vandaag direkt na de inschrijving de eerste trainingsloop in VrouwenParochie de Molenloop. Ooit ergens in de 80-er jaren liep ik hier mijn eerste 10km.Toen was de start bij restaurant De Molen, nu bij sportcentrum De Buurvrouw. De route liep nog wel langs de Molen. Het was nat en het stormde. Maar ja anders werd het thuis een rondje en daar was het net zo nat en waaide het ook hard.
Na restaurant de Molen langs de Blikvaart richting Ouwe Syl. Zo ongeveer het einde van de wereld. Vermoedelijk viellen daarom de satelieten van de Garmin weg naar 3km. De rest van de route dus zonder gegevens gelopen. Tweede helft ging alles tegen de wind maar het liep de 2e helft beter dan de 1e. Zo ongeveer 4-5km kopwerk met wind tegen gedaan en het liep lekker en dus tevreden met 1 uur en een handvol seconden volgens de klok op de finish na 11,3km.

Mooie start op weg naar Sneek. Volgende week weer een pittige training op zaterdag: 17km onverharde trailrun vanuit Oudehorne/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten