Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 12 mei 2014

Crossen rond Leeuwarden

Na een korte rustperiode waarin het hamburgerdieet werd getest, en afgetest, weer een stukje gelopen. Ondanks dat het schema tempoblokken aangeeft heb ik daar vanaf gezien aangezien er zaterdag 30km op het programma staat in Oenkerk. As woensdag zal er ook een rustige training worden gedaan.

Vandaag 9,4km. Het was even zoeken want onderstaand beeld van de Ljochtewei geeft aan dat de mogelijkheden voor rondjes weer verder gereduceerd zijn:

Maar de nieuwe weg van Deinum naar Leeuwarden zou open zijn. Dat klopte ook wel maar op een gegeven moment hield het asfalt op. Er zijn daar stoplichten voor rechtsaf en rechtdoor. Het is even zoeken en eerst maar eens rechtdoor proberen want rechtsaf gaat weer richting de Ljochtewei. Helaas blijkt rechtdoor een onverharde drekbende dus na een paar 100meter crossen toch maar terug en richting de Ljochtewei. Onder het spoor (Leeuwarden-Sneek en Leeuwarden-Harlingen) door om uit te komen vlakbij de Zwettebrug. Om de stad in te komen zou je dan weer via een weg omhoog langs het spoor moeten maar dat leek mij niet zo'n geweldige optie dus maar doorgelopen langs het spoor L-S en dan rechtsaf naar Boksum-Blessum-Deinum. Het is ongelofelijk wat er in relatief korte tijd allemaal veranderd is.

Woensdag maar weer een rustig rondje.

http://connect.garmin.com/activity/498119035

Geen opmerkingen:

Een reactie posten