Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 3 september 2014

Weerribben

Bij nieuwe wielen zit meestal een nieuwe cassette. Maar op de fiets zit niet een nieuwe ketting dus dat marcheerde niet geluidloos. Daarom vandaag even bij de fietsenmaker in Steenwijk langsgereden om de oude cassette op de nieuwe wielen te laten zetten. Met het oog op Frankrijk uiteraard en het schakelgebeuren nog even goed laten afstellen.

En als je daar toch bent gelijk maar even een rondje door de Weerribben rijden. Niet te lang, 50km, want lange afstanden hoeven niet meer dit jaar. Je traint tenslotte alleen maar als je het nodig hebt.

Prachtig gebied met af en toe wat winderige stukken. Bijzondere plaatsnamen ook. Verder natuurlijk prima fietsweertje. Weer lekker op het gemak genoten van de bijzondere omgeving.

As zaterdag de Stinstra Classic die ook slechts 50km is alvorens de barbecue wordt aangestoken. Volgende week nog 1 keer een blokje denk ik. Morgen me ook maar weer eens vertonen in het trimloopcircuit. In Britsum de Eeloop. Voor de zekerheid laat ik het bij de korte afstand± 5km.

http://www.strava.com/activities/189239881











Geen opmerkingen:

Een reactie posten