Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 18 augustus 2012

Crossen in de zomer

http://connect.garmin.com/activity/211933102

Vandaag deelgenomen aan de Woudentocht vanuit Burgum. En deze tocht zou een bijzondere dimensie krijgen. Het was niet erg druk bij de start en na een bakje koffie om kwart voor 9 vertrokken voor de rit in de richting van Norg. Mooie route en het liep verder prima oa langs Strandheem. Bij de afslag Noordwijk ging het mis.Een pijl naar links en plotseling op een onverhard pad wat uiteindelijk uitkwam bij een zandweg:
Weer terug en via een betonbospad weer verder. Even later weer onverhard en nu schelpepaden:
Na verloop van tijd toen we weer een onverhard pad werden ingestuurd maar besloten de route te verlaten en het zelf uit te gaan zoeken. Na een km of 15 wilde een verkeersregelaar ons weer een onverhard pad opsturen en toen kwam de aap uit de mouw: Fietsclub Zevenhuizen organiseerde vandaag een ATB tocht en gebruikte dezelfde bordjes..... We konden hier uiteindelijk wel smakelijk om lachten en vervolgden onze weg via Zevenhuizen naar Een en naar Norg voor de koffie met appeltaart.
Na de pauze weer via een mooie route terug naar Burgum waar we aankwamen met 31 graden en 111km op de teller. Hele mooie route en verdiend meer deelnemers! Een kritische noot toch: het plaatsen van de pijlen mag wat logischer en niet op het allerlaatste moment.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten