Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 11 augustus 2012

Volume week

Tot op heden, mede door de warmte af en toe, waren het weken van 20 tot max 22km. Deze week werd het ruim 29 met de 10,4 van vandaag in Oude Willem erbij. 7km interval, 12km rustige duur en 10,4km duur.

Vandaag dus weer naar Oude Willem. Tot een km of 7 liep het nog wel aardig maar daarna werd het minder. Maar goed dat was mss wel te verwachten na woensdag. Wederom een prachtige route; tijd was iets van 57 nog war; helaas bleef de Garmin onderweg even stilstaan door vermoedelijk per ongeluk de start/stop knop geraakt te hebben. Wat er daarna werd weergegeven was ook vreemd: na 7km 59 minuten...... en uiteindelijk iets van 1.15 volgens de Garmin maar volgens de finishklok 57 nog wat. Maakt verder ook niets uit.

Wat wel weer opviel dat ook lopen net als fietsen toch een sport is voor ouderen. Jongeren zie je weinig net als bij fietsen. Nog even met iemand gesproken van mijn leeftijd die "vroeger" ook al liep dat we met de tijden van toen vandaag de dag voor de prijzen mee zouden doen in trimlopen. Maar goed we mogen zo ook niet klagen.

Morgen maar weer eens een rondje fietsen is de bedoeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten