Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 6 april 2015

De prijzen worden aan de finish uitgedeeld

Als je vaker als 1 keer op een racefiets hebt gezeten weet je dat je goed moet zijn aan het einde. De eerste 10km kan iedereen hard rijden. Maar vandaag bleken 2 personen uit 1 familie, een ongeschreven Klasbak Fietsteam regel is dat er nooit namen worden genoemd, het nog niet helemaal door te hebben. Dacht de ene het bordje Lemelerveld voor zijn rekening te nemen om  vervolgens in de laatste cm's nog verrast te worden bleek de andere in de problemen te komen bij het uitstappen van de auto bij thuiskomst. In beide gevallen duidelijk de krachten niet goed verdeeld. Anfanger noemen we deze lieden.

We zijn daar niet boos over natuurlijk hooguit teleurgesteld dat een fantastische fietsdag zo moest worden afgesloten. Deze fietsdag vond plaats in Salland tijdens de 100km lange Sallandse Panoramatocht. Mooie omgeving en gelukkig was het droog en niet teveel wind. Paar kleine klimmetjes zoals Holterberg, Motieweg en Lemelerberg onder andere. Veel hoogtemeters leverde dit niet op trouwens: 199 slechts.

Maar wel lekker gefietst ondanks de moeizame afgelopen 5 weken. Op het vlakke voor mijn doen goed meegedaan alleen bergop was het vermogen tov februari behoorlijk teruggelopen. Maar goed daar kunnen we de komende tijd nog wel aan werken. Om te beginnen as donderdag naar Tecklenburg en as zaterdag de 8 fan Burgum.
Mooi dagje gehad in uitstekend en gezellig gezelschap!. Voor herhaling vatbaar.

https://www.strava.com/activities/280311398






Geen opmerkingen:

Een reactie posten