Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 5 april 2015

Slecht nieuws voor Jos en renners met een ego

Gisteravond een verjaardag dus vandaag toch maar even een uurtje vet verbranden. Het leek ook erg uitnodigend weer met zon en geen storm maar het was toch nog frisjes. Maar goed je bent tegenwoordig al blij als je eens zonder handschoenen kunt rijden.

Het zat er al een tijdje aan te komen maar vandaag was het zover: vandaag ingehaald door een electrische fiets. Gelukkig was het een ATB met een jongeman als bestuurder dus dat viel dan nog weer mee. Deze meneer reed dik boven de 30 en was snel in de verte verdwenen. Ik denk dat binnenkort een aantal racefietsen op Marktplaats wegens beeindiging hobby te koop komen te staan. Overigens is het wel het overdenken waard zelf een electrische fiets aan te schaffen aangezien ze tegenwoordig met gemak 40 kunnen rijden. Is natuurlijk altijd leuk in een peleton racefietsers.

https://www.strava.com/activities/279534013

Komende weken dan maar eens serieus kilometers maken richting het Vlaanderenweekend. Lekker over de kasseien rammen, heerlijk; gelukkig liggen de de kasseien in Vlaanderen er een stuk beter bij dan in Frankrijk.
Morgen de 1e 100km rit: Sallandse Panoramatocht.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten