Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 10 april 2015

Tolles wetter

Gister naar het TeutoburgerWald afgereist en het weer was nog beter dan aangekondigd. Zonnig en tot een graad of 18 (op de terugtreis gaf de auto zelfs 20 aan) dus prima omstandigheden. Voor het eerst in de korte broek gestart met verder windblocker en armstukken. Was prima te doen.

Een bekend rondje vanaf Tecklenburg met eerst de Kleeberg en de bosklim er achter aan. Hierna toch even verkeerd gegokt en ipv Sudenfeld in Lengerich uitgekomen. Maar goed dan kom je wel weer in Lienen uit zodat je de Holperdorperstrasse niet eerst hoeft af te dalen maar gelijk omhoog. Blijft een mooie klim.

Hierna richting Bad Iburg en de laatste afslag richting Urrberg met de driedubbele klim. Vanaf Urrberg dan natuurlijk de Doreberg alvorens we eindelijk eens op een terras buiten konden zitten in Hagen:
Na Hagen dan de klimmen naar de top van de Jagerberg. Het ging eigenlijk wel lekker en op alle klimmen redelijk (nog niet terug op februari nivo) konden doorrijden. Grafenstrasse naar de tv toren en daarna de klim door het bos naar het zwembad bij Tecklenburg. De Steinstrasse laten liggen en Tecklenburg vanaf de "auto" kant beklimmen. Deze 2 traps beklimming liep lekker. Het laatste deel was opletten want er stond een file. Volgens mij hadden de Duitsers nog vakantie.
Nog een keer afdalen en dan via de Alte Postweg (steil) omhoog naar de tv toren en vervolgens terug naar de auto. Goed voor 70km en 1168 hoogtemeters. Lekker gefietst mede door het mooie weer.

Vandaag opnieuw mooi weer dus wellicht vanmiddag een blokje ipv morgen de 8 van Burgum wanneer de voorspellingen wat minder zijn.
https://www.strava.com/activities/282139378















Geen opmerkingen:

Een reactie posten