Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 24 april 2015

Topdag

De bedoeling was vanmorgen voor het werk een blokje te doen maar het was weer de bekende riedel: niet warm icm veel wind. En die wind kwam niet uit het zuiden maar het was gewoon nog zeewind. Ook nog aardig wat bewolking.

De start dermate naar vanmiddag verplaatst toen weerstation Leeuwarden een oplopende temperatuur van 14,8gr aangaf. De korte broeken grens ligt bij 15gr bij mij maar omdat de temperatuur oplopend was toch in de korte broek gestart. Dat was toch nog frisjes tegen de wind in als de zon er niet bij was. Later werd dat beter omdat de zon er steeds beter bij kwam.

Vandaag de anti wind variant Franeker weer eens gereden met een extra lusje Franeker-Salverd-Zweins-Franeker en daarna via Schalsum-Peins-Slappeterp-Menaldum-Marsum-it Holt-Leeuwarden-Boksum weer naar huis.

De eerste keer richting Franeker tegen de wind direkt al een hoogtepunt want niet 1 maar liefst 2 renners tegelijk ingehaald:
Maar het kon niet op want de 2e lus richting Franeker tegen de wind renner 3 ingehaald:
We kunnen dus van een heuse topdag spreken en ja het tegen de wind in fietsen gaat steeds minder slecht.
Na een kleine 2 uur waren we weer thuis:
De komende dagen maar eens kijken of er nog wat (korte) fietsmogelijkheden zijn. En als de buien voor half 9 vallen as maandag wellicht de Princenhoftocht.

https://www.strava.com/activities/291625768

Geen opmerkingen:

Een reactie posten