Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 7 juli 2014

Duurtraining

Omdat de wetter info bij onze Oosterburen nogal tegenstrijdig was en het erop leek dat het tot in de ochtend zou regenen en mogelijk geen zon te zien, besloten niet af te reizen naar Tecklenburg vandaag. Natte wegen laat ik liever liggen.
Dus besloten rondje Weerribben-Giethoorn te doen. Eigenlijk perfekte omstandigheden want tussen de 19-21 graden met regelmatig zon en niet teveel wind. Die wind nam in de middag ook nog af.

Startplaats was:
Om in de Blesse te komen moet je door het centrum van Wolvega. Wellicht een andere keer in de buurt van Steenwijk parkeren. Vanaf de Blesse naar Ossenzijl en dan ga de Weerribben in. Prachtig natuurgebied.  Vollenhove-Blankenham naar Blokzijl:




















Vanaf hier was het de bedoeling naar Zwartsluis te rijden maar deze weg was totaal afgesloten. Stukje richting Giethoorn dan maar en de Garmin pakte de route even verderop weer op. Via was kleine binnenwegen dan naar Giethoorn:













Als fietser ontkom je er niet aan:

Hierna richting Steenwijkerwold waar het licht glooiend is. Via Steenwijk en Willemsoord weer naar de Blesse. Mooi ritje van 80km.

http://connect.garmin.com/activity/536509508

Geen opmerkingen:

Een reactie posten