Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 5 juli 2014

Rondje fietsen

Het mocht vanmorgen dan warm zijn, de buien waren op komst. Derhalve de fietskilometers beperkt tot een ritje huis-Leeuwarden vv op de gewone fiets om daarna de loopschoenen aan te doen. De bedoeling is om  niet vaak te lopen maar zo af en toe om te voorkomen dat we fysiek weer vanaf nul moeten opbouwen na het fietsseizoen. De kans op blssure's wordt dan groter en dat is toch niet de bedoeling. Daarnaast is het voor de conditie niet verkeerd en de verbrande calorieen zijn mooi meegenomen.

Ondanks bijzonder moeilijke omstandigheden, WK voetbal, staat er toch 65,9 op de teller. De ervaring is wel weer dat je met fietsen veel sneller afvalt dan met fietsen. 65kg zou het doel zijn bij vertrek naar Frankrijk en dat lijkt me vrij gemakkelijk haalbaar. Voor volgend jaar dan 63kg en dat is dan mooi 10 kilo lichter dan tijdens de klim van de Ventoux vorig jaar.

Rustig gelopen en het bij 5,5km gelaten. Voor maandag dan de eerste hoogtemeters op de planning in en rond Tecklenburg mits het droog weer is.

http://connect.garmin.com/dashboard?cid=5594397

Geen opmerkingen:

Een reactie posten