Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 14 juli 2014

Verlengde anti wind route met pr's

Vanmorgen niet vroeg vertrokken vanwege de buien:
Het zou ook niet droog blijven tijdens de rit maar af en toe een paar druppen was niet erg. Onderweg had het soms harder geregend want ter hoogte van Oostermeer lagen plassen en was de weg nog nat.
Vanwege de wind gekozen voor de anti wind route rond Burgum. Het was derhalve lekker fietsen die kant op. Op de Fonejacht een nieuw pr want met de maximale snelheid van de dag (38,7) naar boven gereden. Dat geeft de burger moed.
Zo wie zo voor de afwisseling in deze duurrit op de bruggen even aanzetten. Op de Fonejacht leverder dat een max hf van 170 op.

Na het Fonejacht naar Nijega en vandaar richting de Wouden via Oostermeer en Schuilenburg. Hier vermoedelijk ook een pr want 11 minuten moeten wachten voor de brug tot groot ongenoegen van een stel op de gewone fiets:






 Via het binnenpad eerst langs het kanaal naar Jistrum gereden:


 In de Wouden heb je veel klinkerwegen en dus om het Vlaanderen gevoel te krijgen pakken we nog even de lange strook van de Ieswei bij Jistrum mee:




 Hierna via Burgum-Tietjerk-golfbaan


 en door Leeuwarden heen weer naar huis. Sommige bruggen hoef je gelukkig niet voor te wachten.
Al met al bijzonder lekker gereden en ondanks de harde wind en de inspanningen op de bruggen (en het spoorviadukt Camminghaburen) zonder problemen na 68km thuis gekomen.

http://connect.garmin.com/activity/541380475

Geen opmerkingen:

Een reactie posten