Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 12 november 2014

Meevaller

Na de Apfelstrudel tegenvallers de laatste weken nu eens een meevaller; weliswaar op een ander gebied maar toch. Er was een windkracht 4 voorspeld en dat is dan meestal 4+ maar vandaag was het ongeveer windkr 3 en droog. Daarom vanmorgen vertrokken voor een duurritje.

Geen plan voor een route dus maar wat rond gereden; eerst richting Goutum met wind tegen:

Vandaag gewoon op de racefiets want dat kon prima dus de Atb kon in de garage blijven staan. Vanaf Goutum nog steeds wind tegen naar de Werpsterhoek:
 Maar omdat het niet hard waaide dit volgehouden tot aan Irnsum:


Hier rechtsaf met zijwind richting Sneek. Doorgereden tot aan de afslag De Potten vlak voor Sneek:
Vanaf hier (km 18) dan een mooi stuk wind mee oa door Gauw:
Door naar Dearsum en vanaf daar richting Franeker tot net voorbij Winsum. Op de Cote du Winsum voelden de benen niet zo best aan maar omdat het een rustige duur was het ook geen probleem. Vanaf Winsum rijd ik naar Dronrijp:

Enigzins lui dan maar de bosjesroute naar Marsum gevolgd om vanaf daar weer naar Deinum te rijden en via het fietspad v Harinxmakanaal naar Ritsumasyl:

Na 57km zijn we dan weer thuis. Alweer mooie kilometers en de geplande 1000km van 1-10 tot 1-1 gaan wel gehaald worden. Komend weekend gaat de teller al over de 800 heen. Van mij mag het weer zo lekker doorgaan,

http://www.strava.com/activities/218428745

Geen opmerkingen:

Een reactie posten