Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 2 november 2014

Teleurstellende zaterdag in principe

Teleurstellend? Ja zeker want de verwachtingen waren erg hoog gespannen. Op stap met het volledige bestuur van de Apfelstrudelpolizei dus dat moest goed komen. Maar helaas geen Apfelstrudel gezien gister, moest het doen met een bak smakeloze snert na de rit die het cijfer 4 niet haalde. Wel de hele dag profijt van gehad dat dan wel weer.

Ok je mag teleurgesteld zijn maar nooit boos dus hebben we er onder perfekte omstandigheden in goed gezelschap een mooie rit in de bossen van Zuid Laren van gemaakt. De concurentie ging er ten onrechte vanuit dat ze regelmatig op mij moesten wachten maar dat was eigenlijk niet nodig omdat ik met enige regelmaat voor hun uit reed en ik degene was die moest wachten.
Leuke rit en gezellige ploeg van 7 man:
De 45 euro Atb heeft het gered maar het hield niet over allemaal maar de 29km kon worden uitgereden:
Het was een mooi parcours wat prima te doen was voor een Anfanger; paar hindernissen waren niet fietsend te doen zoals dit bruggetje waar het oud ijzer op de nek moest (brug over het riviertje Drentsche Aa):
Omdat het wel duidelijk was geworden dat de fiets eigenlijk niet geschikt is voor dit werk bij de verzorgingspost maar een andere gekocht:
Binnenkort dus op een Sensa.

Al met al leuk ritje gister onder geweldige weersomstandigheden.
Wellicht de komende maanden nog wat mooie ritten naast het wegfietsen en eh o ja ook nog hardlopen. De atb ritten kunnen dan gebruikt worden als wat intensievere trainingen; gister HF 150gemid en dat is net in D2. De grafiek in Garmin connect geeft ook een mooie intervaltraining aan: http://connect.garmin.com/modern/activity/624292228


Geen opmerkingen:

Een reactie posten