Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 23 november 2014

Slachterun

Gister naar Wommels gereden voor de Slachterun:
Zonder enige ambitie want het lopen staat al een tijdje, mede door het mooie weer, op een heel erg laag pitje. 10km was de bedoeling en op voorhand nog enige twijfel hoe dit zou gaan want deze week al het een en ander gedaan. Daarnaast al tijden geen lange afstanden gelopen.
Maar goed maar achteraan en rustig starten dan zouden we het wel zien.
Langzaam starten ging vanzelf want er waren ruim 300 deelnemers. Verbazingwekkend want het parcours is absoluut niet mooi, alleen maar kale vlakten met 1 afwisseling de Slachtebrug.

Omdat je direkt in het begin door een tunnel moet ging het dus nogal langzaam in de 1e km: 5.44. Maar hierna in een lekker tempo van ongeveer net onder de 5.30 samen met oud collega Peter Boersen doorgelopen:
Niet in de problemen geweest en de laatste km nog binnen de 5.00 kunnen lopen. Nog genoeg over dus aan het einde erg tevreden over deze loop.

http://www.strava.com/activities/221848975

Het lijkt morgen weer fietsweer te worden. De bedoeling was om in okt-nov-dec zo'n 1000km te rijden. Dat gaat wel lukken want de teller staat al op 999km. Het mooie weer mag van mij nog wel even aanhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten