Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 8 november 2014

Prima snert

Ook vandaag bleek weer tijdens de Atb rit in Ruinen dat Apfelstrudels bijna van de kaart zijn verdwenen. Dus konden we vandaag na afloop van de rit opnieuw de snert testen: de snert van deze week was een stuk beter dan die van vorige week en verdient een keurige 7:
Voordat we aan de snert konden was er toch al een en ander gebeurt; mijn vorige week gekochte Sensa werd vanmorgen keurig gebracht. Omdat er Spd pedalen op zaten en ik toch er de voorkeur aan geef om niet vast aan het pedaal te zitten bij het Atb-en werd mijn aloude wapen vandaag nog  ingezet. Het bleek dat goedkoop vandaag geen duurkoop was want de 45 euri atb doorstond de test vandaag opnieuw in tegenstelling tot een duur exemplaar. Gevolg (renner is uiteraard zeer discreet onherkenbaar in beeld gebracht):
Gebroken ketting na 4,5km en dus teruggeduwd naar Ruinen. Na een bezoek aan de locale fietsenmaker kon de tocht opnieuw aanvangen:
Mooi parcours door de bossen en later over de heide. Vond het parcours iets zwaarder dan vorige week omdat het wat meer op en af ging (115hoogtemeters):






Na 34km zijn we dan weer terug in Ruinen:

Lekker ritje vandaag en tijdens het fietsen prima weer ondanks dat het frisjes was.

http://www.strava.com/activities/216794939

Dit was zeker niet de laatste rit; wel de laatste rit op de 45 euri atb want de volgende keer gaat onderstaande bike mee:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten