Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 27 december 2014

Even wat anders

Vandaag net als vorig jaar meegedaan aan de St Thomas Trainrun vanuit Nieuwehorne. Dat is een leuke afwisseling met het lopen op de weg. Vorig jaar een eerste ervaring opgedaan en toen liefst 18km gelopen.
Dat was dit jaar geen optie gezien de verminderde trainingsomvang. Daarnaast had ik dit geval gister niet kunnen fietsen.

Trailrun gaat voor de fun en niet voor de tijd. Helaas blijkt nog niet iedereen daarvan op de hoogte. Ik was gestart voor de 7,5km vandaag (bleek 7,8km) en na 1300meter kwam je bij een sloot. Je moest hier over een paar smalle en wiebelige balken. Dat viel nog niet mee en dus een opstopping. Jammer dat een deel van de deelnemers of voordrong of een alternatieve manier vond om over de sloot te komen (door over 2 kleine sloten te springen, triest). Het gevolg was wel, keurig in de rijd staand, dat ik 7 minuten stilstond alvorens een poging kon wagen. Lastige passage maar niet in de sloot gevallen dus we konden verder.

Gezellig met 3 gelopen over een prachtig parcours, soms wat door de modder maar ook een groot deel onverhard door het bos. In het bos sprong zelfs een hert voorbij. Mooi gezicht.
Op zich wel lekker, op het gemak, gelopen en 200meter voor de finish nog een verrassing: wederom balken over een sloot. Deze passage was gemakkelijker dus ook deze gehaald en de finish was bergop via de tribune van Sv Udiros uitgekomen in een ruimte naast de kantine. Modern en grote accomodatie daar ter plekke.

Goed geval aan overgehouden. Morgen een nieuwe uitdaging: dart toernooi en helaas sinds oktober vorig jaar geen dartbord meer gezien dus ik denk in principe de underdog morgen.

http://www.strava.com/activities/233377141

Maandag maar even kijken naar fietsmogelijkheden en dan begint het vanaf donderdag om het echie. Bij goed weer worden de nieuwjaarsgroeten op de fiets gedaan onder het motto achterstand is dodelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten