Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 15 december 2014

Toch nog fietskilometers

De laatste weken is de fietsfrequentie bijzonder laag; gemiddeld 1 keer per week. Voor deze week leek het er even op dat het gemiddelde onder de 1 zou zakken want de vooruitzichten waren nogal slecht. Ook voor vandaag werden er buien in het Noorden voorspeld. Nu was het niet zo dat de voorspeller er volledig naast zat want bij Burgum inderdaad een bui. Gelukkig was het niet koud en slechts een klein buitje dus geen probleem.

Met zon dus vertrokken:

Vanwege de wind die behoorlijk was de anti wind route over  Burgum gereden en dus een deel door de Wouden:







Tot aan Burgum dus droog en net op het moment dat ik Burgum uitreed een klein buitje. Vanaf hier was het ook alleen maar tegenwind, zo'n 23km. In de laatste 10km kon ik wel voelen dat ik afgelopen zaterdag wat gedaan had. Maar goed na bijna 52km toch weer thuis gearriveerd. In ieder geval deze week 1x kunnen fietsen. De volgende training zal waarschijnlijk toch lopend zijn. Eventueel als alternatief de kleine rondjes fiets training vlakbij huis. In dat geval wordt het een interval training.
As zaterdag mogelijk een NEG loop in Gaasterland waarbij NEG staat voor Niet Eerder Gelopen. In dat geval wordt het de langste afstand sinds juni want de route vanuit Balk is 12km.

http://www.strava.com/activities/229650150

Geen opmerkingen:

Een reactie posten