Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 27 maart 2011

Aanhaken of afhaken


Links de speler welke ik in de 1e ronde elimineerde....

De titel was het motto vandaag voor de groepsrit. Dit weekend stonden er eigenlijk geen trainings afbrekende activiteiten op het programma. Slechts een oefenwedstrijd op zaterdag verder niets. Helaas ontaarde 3e helft van de oefenwedstrijd in een deelname aan het Open Deinumer sjoelkampioenschap. Je verwacht het niet maar ook bij deze "sport" hoort blijkbaar (veel) bier en een sigaar. Uiteindelijk ook nog 1 ronde gewonnen en uitgeschakeld door de latere winnaar....

Topfit was derhalve niet aan de orde vandaag maar toch maar gemeld voor de groepsrit en maar zien of en/of hoe lang we het gingen volhouden. Uiteindelijk lukte dat nog wel door de hele rit van 74km in het laatste wiel te hangen; gelukkig stond er niet zoveel wind dat scheelde.

Morgen rustdag, dinsdag 6,5km lopen is de bedoeling; dan donderdag mss fietsen en zaterdag de eerste trimloop: de 5km van de Condensloop. Hebben we nog wat over dan zondag nog fietsen. De cijfers van vandaag: 74km in 2 uur 28 min waarvan 2 uur 2 netjes in D1 en slechts 25min in D2. Gemiddeld was dat 143 en de gemid cadans was ook in orde met 97.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten