Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 18 maart 2011

De eerste

Geen zin om te fietsen en ook te weinig tijd vandaag dus eind van de middag nog even lopen. Geen last van Tecklenburg en dat is vermoedelijk te danken aan de compressiekousen. Vorige week na Tecklenburg 3 dagen last van kuiten gehad en het lopen ging toen ook niet zo. Deze keer na Tecklenburg de compressiekouden gedragen net als gister en vandaag en voila het voelde een stuk beter.

Daarom maar de laatste training van het schema overgeslagen en een testloop 5km gedaan.
Uitgangspunt was zo rond de 30 minuten te lopen. Uiteindelijk kwam het uit op 28min en 4 seconden (10,7 gemiddeld). Dat was dus een meevaller van bijna 2 minuten. De gemiddelde (154) en de max Hf (173) kwamen uiteraard wel hoger uit dan in de training hiervoor.

Maar goed we zijn klaar voor de Condensloop op 2 april en kunnen hiervoor nog een paar keer lopen. Morgen mss even een herstelfietsritje en zondag maar wat langer want het zal goed weer worden volgens de "kenners".

En van het gewichtfront: het (eigen) schema geeft aan onder de 67 op 31maart(nog steeds 1 kilo/maand). Vanmiddag schrik 65,7. Dat gaat te snel want dat is net zo zwaar als voor de Pantani vorig jaar juni. Dat wordt bijeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten