Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 16 maart 2011

Wie heeft het over de lente?


Im TeutoburgerWald.


Vlak voor Tecklenburg met 2 Haijma toppers.


Op de top van de Kleeberg

Op uitnodiging van de Red Bull uit Stiens vandaag wederom naar Tecklenburg eo. Je durft zo iemand bijna niet te weigeren ondanks nog niet hersteld van afgelopen vrijdag, zaterdag en maandag. Hij nam ook nog een paar klasbakken mee van de Haijma trein uit Stiens dus gister toch nog even lafjes geinformeerd wat de bedoeling was op de vals plat en weinige vlakke stukken. Dat zou goed komen aldus de nu al zeer afgetrainde renner met veruit de meeste hoogtemeters van 2011.
De toezegging van een koffiestop en de weersvoorspellingen van 11 graden gaven de doorslag.

Wel het koffiestop adres was Geschlossen am Mittwoch en de 11 graden werden alleen gehaald als je beide eentjes opteld. Volgens een van de renners was het op een gegeven moment 2,5 graden volgens de Garmin. Voor mij was dit de koudste rit in het TeutoburgerWald dit jaar. Mede door de harde en zeer koude wind.

Maar goed het koffieprobleem werd opgelost door aan te steken bij de bakker im Hagen. Hierdoor werd de Dorenberg deze keer niet beklommen.

Het fietsen ging nogal moeizaam vandaag maar dat was geen verassing; derhalve waar mogelijk maar rustig aan gepeddeld om van een afstand de schermutselingen vooraan te beschouwen.
Uiteindelijk 77km met 1220hm bij kunnen schrijven, avg hf 143, avg cad 85(en daar ben ik dan weer aangenaam verbaast over terwijl het niet liep), 60min D2 en 24min D3.
Nu maar even wat rust(ja alweer).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten