Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 11 maart 2011

Schon wieder Trainieren?


10% afdaling vanuit Tecklenburg of klim vanuit de richting van Ibbenbueren(achtergrond)


De titel kwam op naam van de mevrouw van Gasthof zum Urrbergen en ja het anwooord was: sicher!





Onderweg naar Tecklenburg werd al 8,5 graden gerigistreerd en het zou zo rond de 9-10 graden worden. Bewolkt, af en toe zon en een zeer harde(frisse) wind. Helaas deed de nieuw gemaakte Garmin route het niet dus teruggevallen op eigen kennis. Vertrokken vanuit het centrum van Tecklenburg, richting Ibbenbueren en daarna rechtsaf onderlangs Tecklenburg naar Ledde. Hier vandaan de oude vertrouwde route opgepakt via Natrup-Hagen naar Sudenfeld en richting Lienen. De Holperdorperstrasse 2x gedaan en deze liep een stuk beter dan de vorige 2 keren. Kon nu het laatste deel weer versnellen en daar was eerder geen sprake van. De hele training liep een stuk beter dus dat geeft weer wat vertrouwen. Na de Kaffee mit Apfelstrudel und Zahne in Zum Urrberg de Doreberg beklommen. Deze is 1km en 750meter lang en heeft een hoogteverschil te overbruggen van 120meter. Afgedaald en deze nog een keer gedaan: nu even de tijd bijgehouden en die was 7min 45sec.


In de loop van het seizoen maar eens kijken of dit beter/sneller zal gaan.





Via Hagen was nieuwe binnenwegen om uiteindelijk in Ledde uit te komen. Vanmorgen hierheen afgedaald dus nu was het klimmen door het bos. De Mauer von Tecklenburg laten liggen en weer uitgekomen op de weg naar Ibbenbueren om vanuit hier dik 100meter hoogteverschil te overbruggen naar Tecklenburg. Nog een klein rondje via de tv toren en daarna weer klimmen naar Tecklenburg vanuit de richting Lengerich.


Dit maakte een totaal van 82km met 1390meter hoogtemeters. Lekker gereden: avh hf 141, avg cad 83, 56min D2 en 25min D3 gereden. Mooie interval training geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten