Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 22 maart 2011

Wat een weer


Een nieuw Haaijma slachtoffer


Stukje Friesche Wouden




Oude zuivelfabriek Sumarrerheide.

Eigenlijk zou vandaag beter een rustdag kunnen zijn maar omdat er morgen geen mogelijkheden zijn vroeg te vertrekken van het werk en het wel erg zonde zou zijn om met dit mooie weer 2 rustdagen te nemen de fiets toch maar mee naar het werk.
Voor de wind vertrokken via Goutum-Warga-Wartena-Oudega richting de Friesche Wouden. Tot dan ging het lekker voor het windje. Na Oudega naar Nijega en hierna begon het meer tegen de wind in te gaan. Al snel bleken de benen niet hersteld te zijn van de trainingen van de afgelopen week.
Maar rustig wat doorgepeddeld genietend van het prachtige weer (14 graden). Er waren zowizo veel fietsers, zowel race als gewone, op de weg. Het oorspronkelijke plan van een km of 80 werd toch maar bijgesteld en uiteindelijk kwam er 64km op de teller. Na Nijega kreeg ik vlak voor Sumar weer een Haaijma renner in het vizier en precies bij de Stjonkfabryk kon ik em aan het mes rijgen.
Via de bekende route Zomerweg-Hardegaryp-Tytsjerk, Groen Ster via de stad weer naar huis. Het beste was er inmiddels ook wel af. Wel alles netjes met H gereden en D1 36min. D2 waarden werden niet gehaald vandaag. Avg cad was iets minder met 94. Dat duid al op mindere benen.

Morgen zowiezo rust en donderdag maar even kijken of we kunnen lopen of dat we dat uitstellen naar vrijdag. 6km is de bedoeling in rustig tempo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten