Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 19 januari 2015

Na mist komt

Je hoop op de zon maar die liet het nogal afweten vandaag. En dat terwijl vanmorgen rond half 10 richting Franeker voor tandartsbzoek het eerst postdicht zat: 50-100meter zicht. En dan zijn er nog idioten die met 130-140 komen inhalen waarvan 1 randdebiel ook nog zonder licht reed. Triest. Maar bij de afslag Franeker brak het open en kwam de zon erbij dus dat leek goed.

Leek met name want na het tandartsbezoek was er geen zon meer te zien en opnieuw zat het potdicht richting huis. Toen het om 13.00 uur nog steeds mistig was maar besloten niet langer te wachten:



Kou en wind vielen mee, het enige lastige is dat je steeds je bril schoon moet vegen. Vertrokken met het idee om mogelijk een uurtje te rijden als het tegenviel en anders het programma volgen welke vandaag 1.45 D1 voorschreef. Via Goutum-Wijtgaard naar Reduzum en jawel het trok open:




De zon was er ook regelmatig bij dus maar lekker wat doorgepeddeld via Irnsum, Tersool, Poppenwier naar Winsum, Baerd en via Hatsum over Hijlaard weer naar huis.
We kunnen weer 2 uur bijschrijven. Wel lekker gefietst al kon ik bij de zwaardere verzetten nog wel merken dat ik afgelopen zaterdag ook wat gedaan had. Woensdag maar weer eens kijken.

https://www.strava.com/activities/243180095

Geen opmerkingen:

Een reactie posten