Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 10 januari 2015

Nieuwjaarsloop/Be Quickloop in Dokkum afgelast!

De bedoeling was vandaag naar Dokkum te gaan voor een 10km ivm de Cross Duathlon op 31 januari omdat het toch geen fietsweer is. Maar helaas afgelast wat mss ook wel te begrijpen is alhoewel er toch nog wel een deel vvan het parcours tussen de bomen en de huizen gaat. Maar goed echt leuk is het natuurlijk niet met windkr 8, mogelijk 9.

Alternatief is dan thuis een rondje maar ook hier waait het nogal hard en is het zeker zo onbeschut als in Dokkum. Daarom vandaag een rustdag. Er komen nog genoeg kansen om te lopen als ik de weersvoorspellingen de komende 10 dagen bekijk met veel wind en regen.

Voor de komende week mss 1 of 2 x lopen; op zaterdag dan is Makkum 10km over een mooi parcours, oa strand. Zondag is atb rit in Oldeholtpade maar vraag me af of dat dan geen baggerbende is om een uitdrukking van een Klasbakrenner te gebruiken.

De achterstand, nu nog geen sprake van maar na volgende week vermoedelijk wel, wordt dan tzt wel weer ingelopen door oa wat zondagritten met Squadra Deinum mee te rijden. Mogelijk kan ik dan in de rest van het seizoen ook andere peletons bijhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten