Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 21 januari 2015

Te koud?

Volgens een geleerde die daar (te) veel voor betaald krijgt zou het vandaag niet prettig weer worden want de gevoelstemperatuur zou rond min 5 liggen. Niet echt fietsweer maar omdat de wind niet erg sterk leek toch maar vertrokken voor een rondje. Het zag er ook koud uit:


Plan A was een korte intervaltraining alvast uit het programma van volgende week van max 1 uur 15 minuten. Beetje in de buurt zodat ik snel weer thuis zou kunnen zijn. Maar zoals wel vaker zat de Weerpiet er weer eens naast. Via Hijlaard naar Hatsum-Baijum-Winsum gereden en toen al besloten er een langere D1 rit van te maken. Dat kon prima doordat de wind nogal meeviel. Van Winsum af nog even het loopparcours van Tzum verkend zodat er as zaterdag niets aan het toeval hoeft worden overgelaten. Via Tzum richting Franeker om vlak voor Franeker af te buigen naar Hitzum en Achlum. Via Kiesterziel, beetje fris om lang te moeten wachten voor de brug, weer naar Franeker-Dronrijp-Marsum-Ritsumasyl naar huis.
Goed voor weer 229minuten.

https://www.strava.com/activities/244039936

Omdat het met 1 graad boven nul natuurlijk niet warm was nog een retro attribuut wat bij El Laffo 3 waarschijnlijk wel in de smaak zal vallen gebruikt vandaag.

Gezien de weersvoorspellingen wordt het as zaterdag 10,2km lopen in Tzum. Toch ook wel handig misschien met de Cross Duathlon op komst. Gelukkig is mijn teammaat een favoriet dus zou hij gemakkelijk mijn schade moeten kunnen repareren. Dat geeft toch een stukje rust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten