Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 4 januari 2015

Weg of drek

Volgens ds Paulusma zou het vandaag een aardige dag worden, droog met een matige wind. En ja je trapt er dan toch weer in. Dus niet gekozen voor de drek in Diever maar voor een wegrit. Tevens dan even kijken bij de derde mogelijkheid voor sporten vandaag de Douwe Kleefstraloop om wat foto's te schieten van de deelnemers.

Het leek eerst nog wel heel aardig zeker met wind mee maar hier en daar hingen toch buien kon je zien:











In de verte nog een regenboog kunnen ontwaren dus dat gaf ook te denken. in Vanuit Lekkum werd een hagelbui gemeld en na douchen ook hier een (regen) bui. Vanaf de Blauwe Tent naar Goutum tegenwind en het lukte dus ook niet in D1 te blijven want het waaide erg hard. In Goutum foto's van de hardlopers genomen en na een minuut of 20 stilstaan werd het toch wel serieus koud. Toen al besloten er geen nachtwerk van te maken en bij de Zwette nog even op het loopparcours kijken voor wat foto's. Hierna kortste weg naar huis. Geen hele lange training maar toch nog 108 minuten.
Over de hele week 90 minuten gepland en 372min gemaakt dus een goede start in week 1.
Morgen nieuwe kansen en afhankelijk van het weer 90 minuten of proberen een >2 uur.

Het was trouwens druk met racefietsers vandaag. Twee grote groepen tussen Oosterwierum en Blauwe Tent tegengekomen waarbij in groep 2 iemand mijn naam riep. Helaas zo snel niet kunnen zien welke bekende dat was.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten