Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 17 mei 2015

Br en pr

Uiteraard ook vandaag frisjes en een bak wind. De lange broek en winterjas deden weer goede zaken. Omdat ik al het een en ander had gedaan de afgelopen week geen lange (4 uur) training met het KlasbakTeam maar gekozen voor een korte (kleine 2 uur) training. Mede omdat ik gister ook nog 6km hard gelopen had:

https://www.strava.com/activities/305518866

Besloten om de anti wind route Burgum te doen zonder extra lusjes. Vandaar eerst richting Boksum;
Ik rijd lekker voor de wind richting Goutum en ga door het dorp langs de voetbalvelden waar een heuse derby tussen FVC en Frisia aan de gang was:

Hierna weer verder naar Warga en Wartena:
 Het gaat lekker voor de harde wind en de eerder aanwezige vermoeidheid is zo niet meer te merken. Bij Sigerswald dan niet rechtdoor naar Oudega maar richting Burgum en komen we wat tussen de bomen:

 Na Burgum is het dan wel gebeurt met het windvoordeel. Maar het valt al met al niet tegen en we scoren nog een pr want maar liefst 3 racefietsers en een atb-er ingehaald. Het moet niet gekker worden:

 Na Tietjerk niet langs de golfbaan maar door de Groene Ster




 In Leeuwarden komen we dat deel van het KlasbakTeam tegen wat nog wel wat zag, de andere 3 waren zo kapot blijkbaar, dat ze helemaal niets meer zagen:
Nog even een stukje door de stad en dan op het laatste stuk kunnen we nog even de maximale tegenwind van de dag meepakken:


Uiteindelijk nog wel lekker gefietst en weer een kleine 2 uur bijschrijven. Mooi weekje met ruim 300km fietsen en 6km hardlopen. Komende week maar even in de rust.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten