Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

donderdag 14 mei 2015

Het waren 3 mooie dagen

En voorbij is de lente alweer: vandaag maar liefst 10graden, zwaar bewolkt en dus geen zon. Zelfs nog een heel lichte motregen.  De wind ,die idd meeviel, was dan de enige meevaller.

Bedoeling was tegen de wind in te beginnen maar helaas kwam de wind weer eens uit een andere dan verwachte hoek. Achteraf beter naar Zwarte Haan vv kunnen rijden. Maar goed eerst maar via Jellum,Weidum naar Oosterwierum:


 Het liep wel soepel met wind mee en binnen no time in Boazum. Hier de Slachtedyk naar Rien en vandaar richting Hinnaard. Hier begonnen met wat korte intervallen van 2 of 1 min met steeds dezelfde tijd rust. Via Oosterlittens naar Winsum en nog een lusje over Wesetrein weer naar Winsum:


Vanaf hier naar Dronrijp. Bij de afslag naar Menaldum viel een oudere man met zijn ebike in de bosjes. Gelukkig voor hem in de bosjes. Met hulp van 2 Duitsers zowel de man als ebike weer overeind gezet. De man mankeerde verder niets. De Duitsers nog even de goed richting naar Leeuwarden gewezen en daarna via Marsum weer naar huis. Nog even de nieuwe weg voor de bewoners van Ritsumasyl gefietst en in Ritsumasyl bleek het deel van het fietspad bij de woonboten verwijderd te zijn en er loopt nu een weg ook voor auto's.

Na een kleine 2 uur weer thuis. Gezien de bedroevende weersvoorspellingen mogelijk morgenavond en zaterdagmorgen maar weer een klein rondje. Daarna lijkt het lastig te worden.

https://www.strava.com/activities/304308954

Geen opmerkingen:

Een reactie posten