Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 16 mei 2015

Brr deel zoveel

Het is met uitzondering van de sneeuw een kopie van het jaar 2013. Vandaag na het werk nog vertrokken zonder winterjack maar dat was een foute inschatting want het was erg koud met slechts 10gr en een koude wind. De motivatie was ook niet hoog maar ja als de weersvooruitzichten ziet mag je al blij zijn  dat het droog is.

Vertrokken voor in eerste instantie een uur en dan zien we wel onderweg, Via Weidum, Jorwerd naar Baard en daar de weg oversteken om langs het water naar Oosterlittens te rijden:
Ik blijf dit pad volgen naar Winsum:
Het begon inmiddels ook steeds harder te waaien waardoor het nog kouder aanvoelde. Bij Winsum rijd ik de bekende weg naar Dronrijp. Hier even in dubio, bij Hatzum rechtsaf richting huis of toch maar links richting Franeker. Toch maar links, hier zijn nog 2 mogelijkheden af te slaan, eerst tunnel bij Schingen of later tunnel naar Peins. Maar omdat je hier toch wat beschutting hebt begint het wel aardig te marcheren en doorgereden naar Franeker. Via Salwerd:

naar Zweins. Hier de weg nog even oversteken naar Peins en dan via Slappeterp naar Menaldum:

Hierna in 1 rechte lijn naar Marsum waar diverse F16 vliegtuigen aktief waren:


Door de tiunnel weer naar huis. Uiteindelijk toch weer goed voor bijna 2 uur training. Aardige volumeweek met 251km en mogelijk vanmiddag/vanavond er nog wat bij.

Hierna zal het lastiger worden en hooguit nog wat korte intervaltrainingen gezien het weer. Daarnaast as donderdag de bekende riedel bij het SMA in Heerenveen. Deze keer op de loopband. Ik heb er hoge verwachtingen van.

https://www.strava.com/activities/304971835

Geen opmerkingen:

Een reactie posten