Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 11 november 2013

Goede zaken gedaan

Allereerst voor een nieuw op internet circulerend klassement: het veeroosters klassement. Hiervoor kan ik vorige week 6 gelukte pogingen melden en ook vandaag weer 2 gelukte pogingen en dat maakt een 100% score over 8 pogingen tot nu toe.

Verder tevreden over het herstel van afgelopen zaterdag en daarom vandaag een intervaltraining afgelegd. Omdat het lekker liep ipv de geplande 6-7km er 10,6km van gemaakt en passent ook nog een pee erretje scorend. 8x2 min versnellen met steeds 2 minuten rustig lopen er tussen door.

Ook nog even een fabeltje de wereld uithelpen: bier zou niet goed voor sporters zijn; wel het tegendeel is het geval want na 2 doorzakavonden (donderdag en zaterdag) liep het de training erna meer dan voortreffelijk.

http://connect.garmin.com/activity/402883547

Ook lopen de voorbereidingen voor het fietsseizoen 2015 op rolletjes: trainingskamp eind aug 2014 is gepland en alsnog een hoogtestage in september 2014 zit in de planning om zo optimaal gerodeerd de wintertraining aan te vangen. Want in principe gaat het in 2015 anders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten