Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 25 maart 2014

Volle bak training

De hersteltrainingen van gister hadden hun werk goed gedaan want vandaag erg fit. Eerst gewerkt en daarna nog even een rondje in het mooie weer. De wind kwam uit een hele andere hoek dan gister. Eerste deel hetzelfde gereden als gister en eerst 1e door Blessum gereden:
Hier pakken we lekker voor de wind het betonpad naar Hoptille:
Bij Hoptille gaan we langs het water naar Baard en nog steeds lekker voor de wind peddelend; zon kwam er ook weer wat meer bij:

We kunnen het fietspad langs het water blijven volgen langs Oosterlittens om uiteindelijk in Winsum uit te komen:
Steeds meer zon en lekker zo te fietsen. Wind trok wel wat aan maar werd nooit meer dan 3-4 zodat ook tegen de wind gewoon doorgereden kon worden. Via Dronrijp komen we uit op het laatste stuk langs het van Harinxmakanaal weer naar huis:
Ondanks de slechts 26km was het wel een volle bak training want ik kwam solo met ongeveer hetzelfde gemiddelde thuis als een groep afgelopen zaterdag. Ben bang dat er wat hersteltrainingen in moeten de komende week...
Toch wel lekker even een blokje fietsen als de zon schijnt en het niet stormt. Morgen zeker niet fietsen want het wordt snertweer met natte sneeuw dus rustige looptraining op het programma.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten