Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 5 januari 2014

Lange duurtraining

Normaal is zondag meestal een rustdag maar rust hadden we genoeg gehad de afgelopen week, noodgedwongen, dus vandaag maar naar Leeuwarden voor de Douwe Kleefstraloop. Nog even gedubt wat zal ik doen 10km of 10 engelse mijlen, 16,1km. Maar het was mooi weer dus vooruit we gokken en gaan voor de 10 engelse mijlen. Echt heel soepel liep het niet dus al snel besloten met een bekende op te lopen die niet al te snel gaat en onderweg derhalve ook een paar keer gewacht. Maakt ook niet uit want het gaat om de minuten/uren dus tempo mag best laag zijn in zo'n training. Bekend parcours want bijna thuiswedstrijd oa langs de Zwette.

Onderweg bleek dat het fietsseizoen blijkbaar ook weer los is want heel veel racefietsers/atb-ers gezien onderweg. Tussen Wijtgaard en Leeuwarden kwam al een onbekende Via Data coureur voorbij op de racer, even later een FTTC Stiens renner die mij blijkbaar niet herkende als hardloper en op de brug over het v Harinxmakanaal reed er nog een assorti Via Data renners in de richting van het Aldlan. Goed bezig mannen. Nog even geduld en ben ik ook weer op de fiets aanwezig maar dan wel in korte broek en korte mouwen.

Komende zaterdag weer een reisdag: eerst naar Dokkum voor de Be Quick loop(10km of mogelijk halve marathon) en dan snel naar huis om te douchen en te eten alvorens weer af te reizen naar Hollandscheveld voor vermoedelijk weinig punten.

http://connect.garmin.com/activity/424934578

Hield de Garmin het onlangs 2x na 3,04km voor gezien vandaag was het na 14,04km. Het zal toch geen toeval zijn dat er steeds 04 na de komma staat...
Mail verstuurd naar Garmin want het is bijzonder irritant als dat ding steeds vastslaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten